Loading...

Greenliner

Duurzaamheid is belangrijk voor ons en we willen onze klanten helpen hun ecologische voetafdruk te minimaliseren. Met onze milieuvriendelijke materialen bieden wij op maat gemaakte etikettenoplossingen voor verschillende branches. Met onze afwasbare etiketten kunt u bijvoorbeeld het glas eenvoudig hergebruiken. Kies voor onze duurzame oplossingen en geef een signaal af voor een betere toekomst!

Greenliner, Optimum Group™ W&R Etiketten, Zelfklevende etiketten, Printers en toebehoren, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

Duurzaam drukken en groene materialen

Bespaar papier en spaar het milieu met onze etiketten. We maken gebruik van dunnere basismaterialen en zuinige inkten om u niet alleen meer etiketten per rol te geven, maar ook om uw afval aanzienlijk te verminderen.

Maak een groene omslag

met onze liner recycle programma

Als pionier op het gebied van duurzaam ondernemen bieden wij u innovatieve oplossingen die actief bijdragen aan de bescherming van ons milieu. Ons Optimum Green™-portfolio bevat geavanceerde verpakkings- en etikettenoplossingen die perfect aansluiten bij uw MVO-strategie. Ontdek ons aanbod van duurzame ideeën en werk samen met ons aan een duurzame en verantwoorde economie.

onze producten

Greenliner palletbox

Makkelijk op te zetten

Maak deel uit van onze gemeenschap en laat u inspireren door onze innovatieve ideeën over hoe u duurzaamheid kunt integreren in uw dagelijkse activiteiten. Optimum Group™ W&R Etiketten houden bij elke beslissing rekening met het milieu, de economie en sociale factoren. Daarmee stellen we hoge eisen aan een duurzamer klimaat.

werk met ons samen

Werk met ons samen

aan een duurzame planeet

Bij ons staat duurzaamheid voorop. Wij zetten deze samen met u voort op lokaal, regionaal en nationaal niveau. Onze maatschappelijke betrokkenheid blijkt onder andere uit onze steun aan liefdadigheidsinstellingen zoals de liefdadigheidsloop voor Duchenne spierdystrofie  en de promotie van staatsbosbeheer op landelijk niveau via Club Groeneveld, een netwerk voor progressieve leiders van grote organisaties. Kies nu voor onze oplossingen op maat en maak deel uit van een duurzame toekomst!

WhatsAppWhatsAppWeb4LabelsWeb4Labels