Loading...

Retail & E-commerce

Breng uw product in de schijnwerpers met de flexibele en milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen van Optimum Group™ W&R Etiketten. Samen werken we aan de perfecte oplossing voor duurzame etiketten en verpakkingen die een blijvende indruk achterlaten.

Neem contact op Retail & E-commerce
Retail & E-commerce, Optimum Group™ W&R Etiketten, Zelfklevende etiketten, Printers en toebehoren, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

Oplossingen voor Retail & E-commerce

Elke dag verlaten talloze producten uw magazijn en moeten ze op tijd worden verzonden. Om dit proces zo eenvoudig mogelijk te maken, heeft u etiketten nodig die exact op elk product zijn afgestemd. Optimum Group™ W&R Etiketten maakt gebruik van de beste printtechnologieën, waaronder flexo-, folie-, thermotransfer- en digitaal drukken, met een onverslaanbare prijs-kwaliteitverhouding. Onze etiketten zijn volledig aanpasbaar en kunnen naar behoefte ook geperforeerd worden geproduceerd om afzonderlijke etikettendelen probleemloos af te scheuren.

Onze uitstekende servicekwaliteit en de mogelijkheid om vanuit verschillende productielocaties te leveren, garanderen een snelle en flexibele aanpassing van onze voorraad aan uw behoeften. Samen kunnen we uw bedrijfsdoelen bereiken en uw bedrijf op weg helpen naar succes.

Duurzaamheid is een belangrijke factor voor consumenten. Bij online winkelen willen ze niet alleen snel en eenvoudig bestellen, maar ook een bijdrage leveren aan de bescherming van het milieu. Wij bieden u milieuvriendelijke verpakkingsopties die voldoen aan de behoeften van uw klanten. Onze etiketten zijn biologisch afbreekbaar en composteerbaar. Met dunne RAF NXT-etiketten kunt u een hoger aantal etiketten per rol bereiken en zo extra afval vermijden.

Optimum Group™ W&R Etiketten - uw betrouwbare partner voor duurzame verpakkingsoplossingen! We volgen een continue groeistrategie en denken daarbij altijd innovatief. Onze grote productiecapaciteit stelt ons in staat om flexibel en snel in te spelen op de steeds veranderende eisen van de markt. Wij bieden verpakkings- en etikettenoplossingen die niet alleen milieubewust, maar ook esthetisch en innovatief zijn. Bij ons ontmoeten duurzaamheid en toekomst elkaar.

meer over verduurzaming

Wij horen graag van u

Persoonlijk contact is de sleutel tot succes. Door in te kunnen spelen op uw wensen en met u mee te denken, bereiken we samen de beste resultaten. We kijken uit naar uw bezoek!

Offerte aanvragen Wij horen graag van u
WhatsAppWhatsAppWeb4LabelsWeb4Labels