Loading...

Flora

Ontdek ons gevarieerde assortiment etiketten, insteekkaarten en verpakkingsoplossingen die bestand zijn tegen de meest veeleisende weersomstandigheden. Profiteer van ons brede scala aan druktechnieken om aangepaste ontwerpen en aantrekkelijke reclameboodschappen op uw producten af te drukken. Kies voor milieuvriendelijke oplossingen zoals onze composteerbare etiketten en draag bij aan een milieubewust consumptiepatroon.

Bel met ons Flora
bloemenindustrie

Oplossingen voor Flora

Vertrouw op Optimum Group™ W&R Etiketten voor snelle en betrouwbare leveringen van duurzame producten zoals etiketten voor uw bloemen en planten. Onze effectieve productielijnen en lokale aanwezigheid zorgen voor korte levertijden en een continue bewaking van uw productieprocessen.

Vertrouw op Optimum Group™ W&R Etiketten als het gaat om het plantenpaspoort in de flora-industrie. Als experts op dit gebied vinden wij het ideale etiket voor uw Flora-producten en adviseren u graag – snel, betrouwbaar en competent.

Maak een bewuste keuze voor milieuvriendelijke verpakkingen en steun daarmee de bescherming van ons milieu. Optimum Group™ W&R Etiketten biedt u duurzame verpakkingsoplossingen zoals onze dunne RAF NXT-etiketten om afval te minimaliseren en recyclebare, composteerbare of afwasbare etiketten. Onze etiketten dragen het FSC-keurmerk en laten zien dat u zich inzet voor de bescherming van bossen en een verantwoord gebruik van natuurlijke hulpbronnen.

Voor Optimum Group™ W&R Etiketten is etiketten- en verpakkingsontwerp een centraal onderdeel van ons werk. We zijn niet alleen experts in de flora-industrie, maar ook op het gebied van duurzaamheid en milieubescherming. Onze creatieve en functionele ontwerpen zijn zowel aantrekkelijk als milieuvriendelijk. Laten we samen uw volgende project succesvol maken.

spar met ons

Wij horen graag van u

Persoonlijk contact is de sleutel tot succes. Door in te kunnen spelen op uw wensen en met u mee te denken, bereiken we samen de beste resultaten. We kijken uit naar uw bezoek!

Offerte aanvragen Wij horen graag van u
WhatsAppWhatsAppWeb4LabelsWeb4Labels