Loading...

Verduurzaming

Als het gaat om duurzaamheid in uw branche, zijn wij de ideale partner voor u! Wij zijn al jaren pionier op de markt en bieden oplossingen op maat.

Verduurzaming, Optimum Group™ W&R Etiketten, Zelfklevende etiketten, Printers en toebehoren, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

Duurzaam drukken en groene materialen

Met onze duurzame etiketten geeft u een signaal af voor het milieu en profiteert u tegelijkertijd van meer afdrukmogelijkheden. We gebruiken milieuvriendelijke inkt en dunne basismaterialen om een duurzame productie te garanderen. Kies voor ons en print milieuvriendelijker met meer etiketten per rol en minder rolwissels.

Bij ons staat uw tevredenheid voorop. Als betrouwbare partner voor duurzame verpakkingsoplossingen spelen wij precies in op uw specifieke eisen en bieden u oplossingen op maat die optimaal op uw producten zijn afgestemd. Met ons aanbod, bijvoorbeeld door middel van afwasbare etiketten, ondersteunen wij u bij het bevorderen van recycling en hergebruik.

brainstorm met ons

Zet in op duurzaamheid in uw branche! Wij lopen al jaren een stap voor op de markt en bieden u met de modernste technologie de mogelijkheid om labels te maken van gerecycled materiaal of zelfs afwasbare etiketten. Onze experts staan voor u klaar om u te helpen uw ecologische voetafdruk te verkleinen.

Minder verpakking, meer ruimte en middelen besparen - dat is wat wij u bieden met onze duurzame printoplossingen. Als verantwoordelijke onderneming zetten wij ons ervoor in dat u niet alleen het milieu ontziet, maar ook profiteert van economische voordelen. Laten we samen een betere toekomst creëren!

Onze overtuiging dat we allemaal iets moeten doen voor een leefbare toekomst wordt weerspiegeld in alles wat we doen. Als verantwoordelijk bedrijf hebben we duurzaamheid verankerd als een integraal onderdeel van ons MVO-beleid en zetten we ons in om milieuvriendelijke maatregelen te nemen in onze bedrijfsprocessen. Het Greenliner-programma is een waardevol voorbeeld van hoe we samen met onze klanten kunnen bijdragen aan de bescherming van het milieu en het behoud van hulpbronnen.

contact ons voor deelname

Maak een groene omslag

met onze Optimum Green producten

Een milieuvriendelijke optie voor uw bedrijf is bij ons eenvoudiger dan ooit. Ontdek ons Optimum Green™-portfolio met een breed scala aan verpakkings- en etikettenoplossingen die niet alleen het potentieel hebben om uw impact op het milieu te verminderen, maar ook om uw merk te versterken.

onze producten

Van roepende in de woestijn

naar innovatieleider

We zijn ervan overtuigd dat we samen een verschil kunnen maken. Laten we samen een signaal afgeven voor meer duurzaamheid. Bij Optimum Group™ W&R Etiketten zijn we ons bewust van onze verantwoordelijkheid ten opzichte van het milieu, de economie en de samenleving en zetten we met onze beslissingen baanbrekende maatstaven.

werk met ons samen

Focus op planet,

people en profit

Onze passie voor duurzaamheid en milieubescherming is al jaren bepalend voor ons handelen. Samen met onze klanten zetten wij ons intensief in om duurzaamheid te bevorderen en ons op lokaal, regionaal en nationaal niveau in te zetten voor onze samenleving. Zo ondersteunen wij ter plaatse de liefdadigheidsloop voor Duchenne spierdystrofie. Op nationaal niveau werken we nauw samen met Staatsbosbeheer en maken we deel uit van het gerenommeerde netwerk Club Groeneveld, dat innovatieve leiders van grote organisaties verenigt.

Wij horen graag van u

Persoonlijk contact is de sleutel tot succes. Door in te kunnen spelen op uw wensen en met u mee te denken, bereiken we samen de beste resultaten. We kijken uit naar uw bezoek!

Offerte aanvragen Wij horen graag van u
WhatsAppWhatsAppWeb4LabelsWeb4Labels