Loading...

Pharma

Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn topprioriteiten in de farmaceutische industrie. Bij de etikettering van medicijndozen mogen er geen inconsistenties zijn. Wij produceren onder gecontroleerde omstandigheden om de hoogste normen te garanderen. Optimum Group™ W&R Etiketten biedt flexibele en innovatieve verpakkingsoplossingen en etiketten die voldoen aan alle wettelijke vereisten.

Adviseer mij Pharma
Pharma, Optimum Group™ W&R Etiketten, Zelfklevende etiketten, Printers en toebehoren, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

Oplossingen voor Pharma

Ontdek onze hoogwaardige zelfklevende etiketten voor de farmaceutische industrie die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Onze labels bevatten alle benodigde productkenmerken, actieve ingrediënten en een goed zichtbare barcode. Ze maken het ook mogelijk om het etiket gedeeltelijk te verwijderen en over te dragen naar het patiëntendossier. Wij hechten veel waarde aan een correcte nummering en bieden u desgewenst de mogelijkheid om elk etiket te nummeren. Vertrouw op onze bewezen oplossingen voor een veilige en betrouwbare etikettering van uw farmaceutische producten.

neem contact met ons op

Als toonaangevende leverancier van verpakkingsoplossingen en etiketten in de farmaceutische industrie is het voor Optimum Group™ W&R etiketten vanzelfsprekend om te kiezen voor duurzaamheid. Onze verpakkingen worden gekenmerkt door uitstekende kwaliteit en milieuvriendelijkheid en voldoen aan de groeiende vraag naar afvalvermindering en het gebruik van gerecycleerde materialen. Kies voor onze duurzame verpakkingen en draag bij aan de bescherming van ons milieu!

Snelle reactietijden zijn van het grootste belang in de farmaceutische industrie. Bij Optimum Group™ W&R Etiketten staan we u bij als betrouwbare partner en ontwikkelen we op korte termijn nieuwe etiketterings- en verpakkingsoplossingen wanneer u ze nodig hebt. We controleren zorgvuldig het ontwerp en het materiaal van het etiket om ervoor te zorgen dat het perfect op uw verpakking past en aan alle vereisten voldoet. Met onze ervaring en expertise geven wij u de zekerheid die u nodig hebt om te allen tijde aan de eisen van de branche te voldoen.

vraag naar de mogelijkheden

Wij horen graag van u

Persoonlijk contact is de sleutel tot succes. Door in te kunnen spelen op uw wensen en met u mee te denken, bereiken we samen de beste resultaten. We kijken uit naar uw bezoek!

Offerte aanvragen Wij horen graag van u
WhatsAppWhatsAppWeb4LabelsWeb4Labels