W&R Etiketten trekt internationaal de aandacht

Jack Willemsz , Directeur - dinsdag 5 juli 2011

Groepsfoto van het bezoek
Groepsfoto van het bezoek
Als oprichter van W&R Etiketten ben ik er trots op dat we middenin ons vakgebied staan en dat we gewaardeerd worden om hoe we werken. Ook op internationaal niveau worden we opgemerkt. Op 6 april is de schrijvende wereldpers op bezoek geweest bij W&R Etiketten. Journalisten uit de Verenigde Staten, Engeland, Duitsland, Frankrijk en Scandinavië zijn op uitnodiging van drukpersleverancier Xeikon naar Tilburg gekomen om onze unieke visie op de markt te beleven.

De enthousiaste reacties van de bezoekers betekenen heel veel voor ons. Men ziet dat er ontzettend veel kennis is binnen ons bedrijf. Die kennis zetten we in om onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn. Daaruit blijkt dat onze visie echt werkt. Andere bedrijven proberen ook als ons te werken. In 2010 heb ik ons verhaal al eens verteld tijdens een bijeenkomst in Barcelona en daar is eveneens veel positieve respons op gekomen.

Zulke aandacht is enorm vleiend, maar de dagelijkse werkzaamheden gaan ook door. Daarom blijven wij gewoon doen waar we goed in zijn: onze klanten zo goed mogelijk helpen. Daar meten wij ons succes aan af.

Offerte aanvragen

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan een offerte aan.

Doe een offerte-aanvraag!