W&R Etiketten sponsort Meesterbakker bij Skate4Air-actie

Mirjam Berger, - woensdag 23 januari 2013

Meesterbakker, klant bij W&R Etiketten, gaat cake verkopen tijdens Skate4Air. W&R Etiketten steunt dit initiatief en heeft de speciale etiketten voor op de cake gesponsord.

Poster Skate4Air
Poster Skate4Air
Onder de naam Skate4Air gaan 150 schaatsers op 1 februari, onder leiding van Olympisch schaatskampioen Jochem Uytdehaage, 200 km schaatsen op de Weissensee in Oostenrijk. Hiermee zamelen zij geld in voor de ziekte Cystic Fibrosis (taaislijmziekte of CF). Mede vanwege zijn persoonlijke betrokkenheid bij deze aangrijpende ziekte gaat Meesterbakker Arjan Roodenrijs tijdens deze schaatstocht als vrijwilliger aan de slag. Frank van der Krogt, familie van Arjan Roodenrijs zal deelnemen aan de tocht. Om hem te sponsoren verkopen de Meesterbakkers in alle winkels Skate4Air-cake, waarvan een deel van de opbrengst naar het goede doel gaat.

CF is (vooralsnog) niet te genezen. Daarom is er veel geld nodig voor onderzoek naar deze ziekte bij kinderen. Onderzoek draagt bij aan een beter en zelfs langer leven van jonge kinderen, die aan deze erfelijke ziekte lijden. Voor W&R Etiketten reden te meer om op eigen wijze een bijdrage te leveren aan dit evenement.

 

De heerlijke winterse kruiden cake is voor slechts € 2,95 verkrijgbaar van 21 januari t/m 2 februari. Kijk op de website www.meesterbakker.nl voor een vestiging bij u in de buurt.

Offerte aanvragen

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan een offerte aan.

Doe een offerte-aanvraag!