Samenwerking W&R Etiketten en B.A.T. Machinebouw

Mirjam Berger, - dinsdag 12 maart 2013

W&R Etiketten en B.A.T. Machinebouw zijn een strategische samenwerking aangegaan. Met als doel om klanten nog beter van dienst te zijn als het gaat om het traject van verpakken, coderen en labelen.

W&R Etiketten uit Tilburg is een kwaliteitsdrukkerij gespecialiseerd in blanco en bedrukte etiketten. B.A.T. Machinebouw uit Oosterhout ontwikkelt en produceert functionele en kostenbesparende productiesystemen, waaronder verpakkings- en etiketteermachines. De bedrijven hebben elkaar zo’n twee jaar geleden in de markt gevonden en zien beide kansen in procesinnovatie. Niet ieder voor zich, maar samen met de klant en inktleverancier JetInk meedenken over de complete productielijn van etiketteermachines, etiketten, inkt en printers. Nauwkeurig afstemmen en hoogwaardige oplossingen bieden, ieder vanuit de eigen expertise. Door als partners duurzaam samen op te trekken, is de klant verzekerd van een optimaal productieproces: kwalitatief, kostenbesparend en efficiënt.

De samenwerking tussen W&R Etiketten en B.A.T. Machinebouw krijgt onder meer gestalte door een gezamenlijke stand op de beurs Empack, op 27 en 28 maart in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Ook inktleverancier JetInk is daar vertegenwoordigd. Bij deze nodigen wij u van harte uit om een kijkje te komen nemen in onze stand en te ervaren hoe onze bundeling van krachten in uw voordeel werkt.

 

Offerte aanvragen

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan een offerte aan.

Doe een offerte-aanvraag!