Nieuwe MPS EF -  8 kleuren pers in gebruik

Jack Willemsz , Directeur - donderdag 1 maart 2012

W&R etiketten heeft haar machine park recent uitgebreid met een nieuwe MPS 8 kleuren pers. Ook nu  is er weer gekozen voor de Nederlandse machine bouwer MPS.  W&R etiketten groeit gestaag en kiest er bewust voor om zich in de breedte te blijven ontwikkelen. Graag willen we tegemoet komen aan de groeiende vraag naar gedrukte etiketten in grote oplages. De nieuwe pers heeft een korte opstarttijd waardoor we snel kunnen switchen. Daarnaast biedt hij ons naast extra capaciteit ook continuiteit en kan de klant vertrouwen op een korte levertijd. 

De 8-kleurenpers biedt daarnaast ook extra mogelijkheden voor de klant. Zo beschikt de pers over een lamineerunit om etiketten te voorzien van een transparante laag. Met de nieuwe pers kan de lijmzijde en de rugzijde van een etiket bedrukt worden. Bovendien wordt het kleurenspectrum een stuk uitgebreider omdat en meerdere steunkleuren kunnen worden toegevoegd.

Met deze nieuwe 8-kleurenpers is ons machinepark beter in balans en kunnen we ook in de toekomst blijven voldoen aan de wensen van de klant

MPS EF - 8 kleuren
MPS EF - 8 kleuren

Offerte aanvragen

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan een offerte aan.

Doe een offerte-aanvraag!