Introducing Optimum Group

Mirjam Berger, - maandag 6 juni 2016

Introducing Optimum Group
Introducing Optimum Group

Optimum Group™ is een veelzijdige groep van drukkerijen gespecialiseerd op het gebied van UV Flexo en digitaal drukwerk en bedient vooral afnemers in food, Retail, cosmetica, pharma, home & personal care, logistiek en de chemische industrie.
 
Lees meer 
 
Unieke bundeling van kennis en kracht!
 
Optimum Group™ bestaat uit 4 bedrijven; Etiket Nederland, Vila Etiketten, speciaal drukkerij Max. Aarts en W&R Etiketten. Door de bundeling van krachten ontstaat een unieke combinatie van expertise in UV Flexo rotatiedruk en digitaal drukwerk voor zelfklevende etiketten, bedrukte banderollen, aanlijmetiketten, meerlaags etiketten, security etiketten, sleufetiketten, plakband, foliën en flexibele verpakkingen.
 
De bedrijfsnamen Etiket Nederland, Vila Etiketten, speciaal drukkerij Max. Aarts en W&R Etiketten blijven naast elkaar bestaan. Gecombineerd zijn de vier ondernemingen in staat om hun huidige klantenbestand nog beter te bedienen. Voordelen voor bestaande en nieuwe klanten zijn een breder productenpakket, betere service door een gecombineerde verkooporganisatie en toegenomen flexibiliteit door de diverse productielocaties in Nederland.
 
Optimum Group™ is een sterke top 3 speler in de Nederlandse markt van zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen met een omvang van bijna € 50 miljoen omzet, 220 medewerkers en een up-to-date machinepark met onder meer 14 UV Flexo drukpersen en 6 digitale machines.

Download hier het persbericht in het Nederlands.
Click here to download the pressrelease in English.

Offerte aanvragen

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan een offerte aan.

Doe een offerte-aanvraag!