CIPPI Award voor W&R Etiketten!

Jack Willemsz , Directeur - dinsdag 8 mei 2012

W&R Etiketten heeft een CIPPI Award toegekend gekregen. Een internationale innovatieprijs van de organisatie CIP4. Zij ontving de prestigieuze prijs in de categorie ‘grootste verbetering in efficiency en klantenservice door procesautomatisering’. Op 6 mei 2012 mocht W&R de award in ontvangst nemen tijdens de vakbeurs Drupa in Düsseldorf.

CIP4 is een internationaal niet-commercieel samenwerkingsverband van leveranciers en gebruikers. Haar doel is om te komen tot standaards die de automatisering binnen de grafische industrie bevorderen. W&R Etiketten timmert hard aan de weg op dit gebied en loopt in de branche voorop als het gaat om procesinnovatie.

Gecontroleerde bedrijfsvoering
Volgens directeur Jack Willemsz van W&R staat de grafische branche behoorlijk onder druk. “De winst zit hem niet langer in nog meer machines, maar in een efficiëntere organisatie. Daarom zijn we in 2010 gestart met een automatiseringsslag.” In samenwerking met de bedrijven CERM, Xeikon, Esko en Athena ontwikkelde en integreerde zij een uniek systeem dat een gecontroleerde bedrijfsvoering van het begin tot het eind mogelijk maakt, zowel voor het digitale als het conventionele drukproces. Met als resultaat een snellere doorlooptijd, een constante hoge kwaliteit, minder kans op fouten en een optimaal inzicht in kosten en opbrengsten.

Bekroning op ons innovatieve werk
De jury van CIP4 noemde W&R een wereldleider als het gaat om innovatie in de labelindustrie. En een bedrijf dat met haar totaaloplossing standaardisering en automatisering naar het hoogste niveau heeft gebracht. Jack Willemsz: “Het is bijzonder dat wij als relatief kleine organisatie wereldwijd zijn uitverkoren. Wij zijn dan ook trots op de award. Het is een bekroning op ons innovatieve werk en een bevestiging dat we de juiste stappen hebben gezet voor een slagvaardige toekomst.

Offerte aanvragen

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan een offerte aan.

Doe een offerte-aanvraag!