Visie en Missie

De visie van W&R Etiketten is helder. Een etiket is voor uw bedrijf een communicatiemiddel en wij zijn een schakel in het communicatietraject. Als een echte partner voelen we ons dan ook medeverantwoordelijk voor uw succes en doen we er alles aan om dat succes te behalen. In onze bedrijfsvoering staat uw wens centraal. Onze organisatie is zo ingericht dat wij u optimaal van dienst kunnen zijn. Zo kunnen wij onze missie zo goed mogelijk waarmaken: zorgen dat u tevreden bent over onze producten, diensten en service. 

Persoonlijk en flexibel

Zoals u zult merken, is persoonlijk contact met u erg belangrijk voor ons. Door te luisteren naar uw wensen en mee te denken als het bijvoorbeeld gaat om innovatieve producten, kunnen wij u optimaal helpen. Directe communicatie en korte lijnen zorgen voor een snelle doorlooptijd van uw orders. Doordat we apparatuur hebben voor verschillende technische oplossingen, kunnen we snel aanpassingen doorvoeren. Onze medewerkers zijn flexibel inzetbaar, zodat u kunt profiteren van hun diverse specialismen.

Transparant en betrouwbaar

Wij communiceren open en duidelijk, zeker als het gaat om offertes, prijsafspraken en levertijden. Er heerst bij ons een no-nonsense mentaliteit. Zelfs ons pand, met glazen wanden en open kantoortuin, straalt transparantie uit. De directie werkt er tussen de medewerkers. Onze betrouwbaarheid blijkt uit het feit dat wij onze afspraken altijd nakomen. Bovendien is in onze bedrijfsvoering duurzaam ondernemen een belangrijk onderdeel.

Offerte aanvragen

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan een offerte aan.

Doe een offerte-aanvraag!