Wij stellen ons graag aan u voor!

W&R Etiketten is een moderne drukkerij die gespecialiseerd is in de productie van blanco en bedrukte etiketten in alle soorten en maten. Ook als het gaat om afwijkende vormen of extreme toepassingen helpen wij u graag. Daarnaast leveren wij apparatuur om de etiketten optimaal te verwerken, zoals printers, transferlinten, labelsoftware en rewinders. Talloze grote en kleine organisaties uit diverse branches zijn inmiddels klant bij ons. Zij zijn tevreden over onze professionele aanpak en weten dat ze met ons zorgeloos zaken kunnen doen.

W&R Etiketten is onderdeel van de Optimum Group™. De Optimum Group™ is een veelzijdige groep aan drukkerijen, gespecialiseerd op het gebied van UV Flexo en digitaal drukwerk en een top speler in de Nederlandse markt van zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingen. Zie ook de website: www.optimumgroup.nl.

Visie en Missie

Door te luisteren naar uw wensen en mee te denken als het bijvoorbeeld gaat om innovatieve producten, kunnen wij u optimaal helpen.

Lees meer over onze visie en missie

Geschiedenis

W&R Etiketten is in 1992 opgericht door Jack Willemsz (1964) en Leo van Rooy (1951). Zij werkten jarenlang als collega's samen in de grafische sector.

Lees meer over onze geschiedenis

Persoonlijk deskundig advies

De medewerkers van onze buitendienst en onze binnendienst helpen u op persoonlijke wijze vanaf het eerste contactmoment. Zij denken met u mee.

Lees meer over onze werkwijze

Productie

Van blanco etiketten tot grote oplages in 6 kleuren met lijmzijde bedrukking of kleine oplages in full color, wij bieden voor elk vraagstuk een oplossing op maat.

Lees meer over Productie

Duurzaam Ondernemen

Wij kunnen topkwaliteit leveren terwijl we ook nog optimaal rekening houden met het milieu. Duurzaam ondernemen is belangrijk voor W&R Etiketten.

Lees wat duurzaam ondernemen voor ons betekent

Vacatures

Werken bij W&R Etiketten betekent dat je door het vuur gaat voor onze klanten. Of eigenlijk voor jouw klanten, want zo zie je ze.

Bekijk hier onze vacatures

Partners

Onze partners kiezen we niet zomaar. We verwachten dezelfde hoogstaande kwaliteit die we zelf aan onze klanten bieden.

Lees meer over onze partners

Certificeringen

Wij eisen van onszelf dat al onze producten van topkwaliteit zijn. Daar hebben we dan ook ons hele bedrijfsbeleid op ingericht.

Lees meer over onze kwaliteitsbewaking

Offerte aanvragen

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan een offerte aan.

Doe een offerte-aanvraag!